usap

Saya nak tanya betul ke tak boleh usap perut masa tengah pregnant ?

32 Balas

Kenapa xboleh..lg bgus tu.. Sy slalu usap2 perut sndiri jgk..smbil cakap2 dgn dia nnt snangkan mummy bsalin ye..

Usap jek lah... Poyot sndiri kot... Habis kalau mandi tak sabun dalam bilik air sabun ke... 😂😂🤣🤣

Betul xboleh usap kalo tgn yg usap tu bukan mahram sis. Yg blh usap perut sis tgn mahram sis je 😂

Usap je perut... Anak pon nak sentuhan dari kita mak ayh dia.. Org lain jgn bagi sentuh.. Bahaya!

Boleh je usap prot sendiri..jgn usap prot laki org udah la..😂

5y ago

Hehehe

Sebab xleh usap?? Apo laa.. 😂😂😂 Sape laa yg psiko awak tu..

Selagi sang suami tak usap perut bini orang, selagi tu boleh usap :)

Hihihihi, lucu lah sis ni. Perut sendiri, usap je lah sis 😂

Tak blh usap klo perut tu perut org lain..kan kne marah🤣🤣

Perut sendiri tak apa,jgn perut org sudah😂