Usap perut

Paling² tak suka jenis kenal pun tak seberapa tapi dtg duk usap perut kita lama².. nk tegur rsau deme malu je.

2 Balas

🤣 ingat kite je rasa macam tu. kite ni perut sape2 pun kite tak penah sentuh. walaupun spupu sdiri. adik bradik pun tak pernah. biaq laki dia dh la yg sentuh. konon caring la sangat. aihh. lg satu tk suka jenis nampak bby,nk cubit nk pegang. ehh benci sangat. konon je lebih

2y ago

tu la. sy paling tak suka pgg perut org preggy ni. tak minat. nk sentuh baby bru lahir pun sama tak berapa jgk. nt lahir mmg tekad nk berpantang rumah mak je sbb rumah suami ni jenis kg pendalaman. makcik² dtg melawat suka dukung baby lps tu cium. eh mmg tak suka la jenis perangai mcm tu!

same lh..gosok ke sentuh ke..

2y ago

org ingat kte suka agaknya. dia tak tahu kte ni paling menyampah org pgg perut melainkan suami kte sdri.