13 weeks, boleh x usap perut selalu?

ada x sapa² dlm ni doktor bgtau x leh usap perut selalu?

7 Balas

Saya setiap masa usap 🤣 . Automatik tangan tu nak usap sambil ajak cakap2 hahahahaha 🥰 xpe pun puan. Ok je..

1y ago

Alamak yeke? Tak pernah dgr pun. Tp takpe ikut je saran doktor tu. Diorg lagi tahu mana yg baik 🥰🫶🏻

kalau sy suka usap..cakap dengan baby... zikir sambil usap ... selalu buat... dokter pun sarankan mcm tu...

Usap je..saya pun kerap usap dan cakap-cakap..

takde pun. usap jelah

Sy hr2 usap..

Tak pernah lak