Berapa kerap perlu scan

Saya nak tanya, berapa kerap ya kita boleh scan baby? Sebelum ni saya scan tvs waktu kandungan 4w, kemudian 7w pun tvs juga. Minggu lepas, abdominal scan 8w dah nampak janin. Okay ke kalau lepasni saya nak pergi scan every week?

2 Balas

Bg sy selagi xde apa nk dirisaukan..xperlu pun. Ikut schedule kk pun dh ok. Nk buat detail scan, or 5d scan ats poket masing2. Ada budget, boleh je buat.

2y ago

Next appointment KK 9/1/23, kalau ikutkan waktu tu dah 12w. Cuma dua tiga hari lepas saya ada cramping sikit on off, risau jugak. Sebab tu ingat nak scan, nak check okay ke tak. Tapi baru je scan last week. Curious

Boleh je nk scan everyweek klu ada duit 🤣 US and TVS both tak bahaya utk kandungan