Pergerakan Janin Minggu 33

Hi.. Saya nak tanya. Ada tak yg rasa sama macam saya. Kulit bahagian perut tebal. Sukar nak rasa gerakan janin. Bila baring n mengiring baru rasa. Dan bila duduk. Tak nampak tendangan dia beralun just rasa padat n keras di bahagian tertentu shja. Sapa alami?

1 Balas

Hahaha sy!! Xprgnt pun mmg sy jenis perut boncit/ tebal . Tp kndungan dh ke 3,4 tu boleh la rs walau brg,duduk ngiring..ms 1st 2nd xdpt rs sgt,yg sama mggu pun kdg beza je perut kita dgn die, nk buat mcm mana kn😁

4y ago

Itulah. Just risau kan nak beza dia aktif ke tak pun tak pasti 😅😅