gerakan janin

hai mommy² semua, korang start rasa tendangan janin masa kandungan berapa weeks/bulan? Saya 19 weeks dah rasa gerakan baby, lagi² bila abah dia cium2 perut lagi aktif die bergerak 😂 mommy² pulak macam mana ? #firstbaby #firstmom

3 Balas

Beza pula dengan saya, kalau ayahnya pegang ke terus senyap padahal sebelum tu bukan main aktif. Start rasa masa penghujung 17weeks, igt lagi time tu tgh tunggu turn dkt kk, lama sangat, pegang2 perut terus rasa something menendang. Igtkan muscle ke apa. Tenung lelama perut, nampak lagi terbenjol2. Excited rasa time tu. skrg dah 21 weeks dia makin terasa. Hehe

1y ago

geng mama la tu 😂

bby sy klo dgr suara abg dia pny brkungfu dlm perut..xsbr nk main ngn abg la tu 😅

start 18weeks dh rasa..skrg dah 21weeks makin kerap rasa 😁

1y ago

sy pon 18 weeks rsa sikit² cuma masuk 19 weeks ni makin lincah pulak die 😂