Tak boleh minum susu

saya nak tanya ada tak supplement sbgai pnggnti susu ibu hamil.. sy tak bole nk telan apetah lagi bau🤮.. any suggestion?? padahal sblom hamil fav sy mmg susu😌

7 Balas

Cuba try supercube awk, ambik yg goji berry red date membantu memberi tenaga. Dia cuba lpstu larutkan dlm air je, minum sejuk boleh minum panas boleh. Sedap rasa laicikang. Nak tahu lg boleh ws kita wasap.my/60172871423/supercube

sy amik shaklee sis .. ad iron tablet semua lengakp .. alhmdllh doc pon sugest y sama .. untuk sy consume shaklee .. kalau sis minat bole wasap sye http://Wasap.my/+601117194775/shaklew

pil kalsium. boleh beli dr farmasi

cuba try air yogurt... sedapnye

Doktor bagi mkn pil kalsium..

yg penting amek ubat doc bg..

try minum vitamilk sis