Precardial Effusion

Saya nak tanya, ada tak ibu ibu berpengalaman ada baby menghidap precardial effusion (excess fluid antara jantung dan kantung yang meliputi jantung). Atau sesiapa yang ada info tentang ni boleh share. Thanks in advance ?

4 Balas

Puan.. Boleh bgtahu macamana keadaan anak puan selepas dilahirkan? Sy pun baru detect masa buat details scan haritu (19/1/23). Jadinya sy tahu apa effect pada bayi selepas di lahirkan ye?

12mo ago

Alhamdulillah scan haritu da takda. Cuma ada masalah pada saluran jantung. Sempit. Tga rawatan di mfm hkl

Assalamualaikum sis intan adilla.. sy mengalami masalah yg sama.. pregnancy kali ni baby detected pericardial effusion.. sis boleh share dgn sy kalau tidak keberatan? ☺️😌

8mo ago

Salam. Boleh share macam mana anak puan sekarang ye?

hi puan intan.. nk tanya mcm mn dgn kes pericardial effusion.. ? adakah lebihan cecair tu hilang masa dekat bersalin ? anak sihat ?

Sis cuba google... Mngkin ade Bnyk info..