39weeks 1days

Saya nak tanya 39mmgu boleh ke nk pergi scan...suami ajak g scan...

8 Balas

nk pergi scan untuk tujuan apa ya..nk thu jantina anak ke atu MCM mna..tak ikut tarikh yang doktor or nurse bgi ke..biasa nya klu pergi tarikh expoiment jumpa doktor nnti,dktr akan scan prut..sis dh ada tanda nk bersalin ke pecah ketuban ke atu turun darah ke..

Nak scan g je scan. Survey dulu online klinik mana nak g. Sbb ada schedule weeks ke brapa boleh scan apa. Sbb certain klinik ada yg kena appoinment dulu or boleh je walk in.

Scan 2d tu boleh je.. tapi bukan ke hospital pun akan scan bila dah 40minggu kalau masih belum bersalin.. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye 🧡

Depends scan untuk apa. Kalau detail scan dah lewat sis

kalau nak buat details scan sja dh xboleh..

Sekadar nk tgok2 baby bole ja sis

boleh

selagi xbrsalin blh je

2y ago

oky tq🥰