Hujung bln nti ada app scan perut kat KK...kat KK blh ajak suami sekali x tgk time scan..alang2 kan.

Scan 16w#ingintahu

5 Balas

KK tak boleh sbb slalu nya satu bilik kongsi dgn doc lain and sudah tentu ada patient lain..

Selalunya tak boleh. Hanya boleh masuk sorang. Kdg² kt bilik doktor tu ada 2 patients

ckp dgn doc je nak rakam screen masa scan tu, doc ok je. sy haritu pn centu hehe

Kalau klinik swasta boleh,Tapi kalau kk ni tak pasti pulak boleh ke tak?

KK tak boleh sis.. Scan pun kejap je, dalam 5 minit dah settle..