Selera makan saya sejak 27w ni makin kurang , normal ke ? Takut pulak berat baby tak naik😭

Saya nak tahu normal atau tak

2 Balas

Bagi saya (orang lain tak tahu la macam mana) normal. Pernah jadi macam tu jugak, kurang selera makan tapi saya topup dengan snacking ringan ringan macam buah, kacang so perut takde la lapar sangat. Cuma jangan tak makan langsung je.

sis mkin kurang..sya plak sikit2 nk mkn,sikit2 nk mkn..asyk nk mengunyah je..2mggu sekali kna g kk ..berat naik hmpir 4kg sebulan..esok kna minum air gula..