Suggest Breast Pump..

Saya nak survey Breast Pump yang ok. Majoriti ibu -ibu pakai Breast Pump apa yang sesuai n murah?

7 Balas

Sya pakai brand evelove...alhamdulillah susu sya sentiasa cukup untuk baby..kene cari pump susu yg sesuai jgk dgn size breast kita. Jgn fokus pada yg murah tpi x sesuai dgn kita nnt, kita jgk yg susah...

Pump On The Go. Tak ada serabut wayar. Motor dia dok atas botol. Part pun tak banyak kena basuh. Tak sesuai laa kalau jenis suka handsfree, tapi oke je kalau tak suka serabut wayar.

husb belikan spectra 9+ wth hndsfree. review bgus. cuba tgk ig mommy.zone byk review & demo utk breast pump. ad yg hrga berpatutan.

Sy pakai avent. Memang best.. Xsakit, susu pun banyak hehe

Sy PKI autumnZ...senyap xbbunyi n xsakit...

4y ago

Oo...boleh laa Cuba..utk sy ssuai..Pn nk try autumnz pon OK ...hihi

Y passion n serene tu xssuai ke

Real bubee murah kt lazada