confius period ke pregnant

Saya nak mtk tlg pendapat lah..saya last period 4.10 tapi 3ari je xheavy pon cume coklat2 je cm nak habis period tu color dia 4.11 saya check upt + positive 2line tapi arini ada bleeding sikit xkena underwear pon cume klu kite lap tisu lps kencing ada drh..ada mslh apa2 ke tu..saya xpi klinik lagi takut awal sgt bru 3 hari period lewat?? saya takut pregnat luar rahim je

1 Balas

Mybe tu tanda2 implantation.. Tpi walau mcm mana 0un, sy tetap sarankan sis pergi check di mana2 klinik

5y ago

Terime kasih ats komen nye..