Saya keguguran ke?

Saya nak minta PENDAPAT. First day period saya pada 12/11/2022. Kemudian saya tak datang period pada bulan 12, sehinggalah pada 18/12/2022 darah keluar, sy ingat darah period, tapi jadi long period sehingga harini 4/1/2023. Darah keluar banyak sentiasa. Sy dah pergi banyak klinik, dan makan ubat stop darah. Tapi masih tak baik, adakah sy perlu rujuk hospital terus? Sy punya UPT NEGATIF.

3 Balas

Rujuk hosp saja puan, sbb mkn ubat klinik pun tk jd apa2. Period dh lebih 15 hari dan flow sentiasa bnyk, sebaiknya refer pakar

Yeap, it is first time happen kan? Pergi check.

Yes, perlu rujuk hospital terus