7week pregnant tapi tak ada alahan or morning sickness .

Hi , saya nak minta pandangan semua pada kandungan saya ikutkan 7minggu tapi masa scan 6week haritu hanya nampak kantung . Dan saya tak ada langsung rasa mual ke nak muntah sensitive terhadap bau dan spotting macam dicakap pada awal kehamilan adakah normal ? Saya takut sebab saya cuma nampak kantung je 6week tu dan dr suruh saya repeat scan after 3week but so far alhamdulilah tak ada any bleeding atau cramp perut pun .

1 Balas

Normal. Sy pn xde alahan smpai bersalin 3 kali. Anak ke 3 tak nnpak kantung ms 6 minggu jugak pastu doc suruh dtg balik ms 8 minggu tp sy pergi ms 11 minggu sbb sy percaya kalau baby xjadi mesti dia gugur sendiri..hasilnya baby ada alhamdulillah