5 weeks mom to be

Saya nak masuk 6 minggu. Rasa mual tapi tak muntah. Asyik lapar tapi takde selera makan. Normal ke mommy semua? Siapa macam saya huhu #ingintahu #firstbaby #Helpplease #firstmom

22 Balas

normal lah tu..mcm saya for the first three months x boleh masuk nasi,hidu nasi,masak nasi,xboleh minum air putih...saya hnye boleh mkn buah buahan mcm apple masam je..makanan ssh masuk..after three months bru dpt mkn nasi..air putih je selama mengandung 9 bulan tu xdpt minum..hanye boleh air manis dan masam je...

1y ago

Oh yeke saya pulak boleh telan air putih. Lain orang tak sama alahan dia