5 weeks mom to be

Saya nak masuk 6 minggu. Rasa mual tapi tak muntah. Asyik lapar tapi takde selera makan. Normal ke mommy semua? Siapa macam saya huhu #ingintahu #firstbaby #Helpplease #firstmom

22 Balas

Saya pun macam ni! Kalau lapar tu macam tak makan 10 hari. Tapi takde selera nak makan. Selalu husband potongkan buah apple. Tu je yang saya boleh makan. Now dah nak masuk 9w pun sama. Mabuk sepanjang hari and kurang selera makan.

1y ago

Yeke sis samalah kita. Boleh makan buah dan ringan ringan je. Nak telan nasi payah pulak 😅