scalling gigi

saya nak kena scalling gigi nanti , tapi saya jenis suka muntah, so mcm mana yaa?, hari tuh misi tanya boleh ke amik tarikh tuh, saya okay je, lepas tuh balik baru fikir saya suka muntah. 😔 .

5 Balas

takpa pergi ja. hari tu saya scalling gigi juga. kalau nak muntah atau tak selesa boleh bagitau doktor. kadang doktor berhenti kejap suruh kumur mulut dulu. semoga dipermudahkan nanti ya

cuba je dulu. standby plastik dgn air masak in case muntah. inform dentist sekali masa nak scaling nnt

kalo sy, sy mtk tukar tarikh...xsgup nk amek risiko..kang muntah kt situ, risiko malu lg😅

boleh je proceed. Nanti inform je dentist.

Xpe, blh bgtau dentist klu rasa x selesa.