assalamualaikum...ibu2

Saya nak bertnya, Ni test masa 13/3 hari tu, then sampai skrang piriod saya lewat 8 hari, bulan ni kadang² payudara saya slalu rasa bengkak knpa ya? Dan ada mual pening kepala dan sakit bawah perot mcm nk piriod, dari awal bulan smpai skrang Saya pun x berharap sngt sbb pnh gugur!! Jika rezeki alhamdulillah, tapi ade yg nmpak samar² tapi samar dia warna kelabu x terang!

assalamualaikum...ibu2
1 Balas

Cuba try clear blue . Semoga Allah berikan rezeki zuriat utk sis