nak tnya

Hai semua , saya baru 3 bulan kawin . Piriod sy bulan ni hnya 4 hari , kemudian perut rasa cram dan rasa mual serta pening selepas habis piriod.. Sebelum ni saya tak ada tanda² mcm ni . Bolehkah terjadinya pregnant selepas piriod?

8 Balas

last period tu dah mengandung dah . cek lah upt ,simptom mcm tu mungkin mengandung mungkin tak ,biase lah perubahan hormon lagipun awk baru kawen kan .

Nk sahkn sis blh cek upt ye... If ngtive tngu lg smpai lmbt period..inshaallah ade rzeki kte sis

Better cek upt, blh tau samada pregnant ka tdk hehe😊

ada kemungkinan sis pregy.. test upt tuk kpstian..

Buat upt cecepat sis..

sis dh cek upt ke?

Cek je upt sis.

Cek upt