Direct feeding

Saya nak bertanya , anak sy tiap kli dfd . Dia sllu lepaskan puting lepastu menangis lepastu hisap blk dan lepaskan blk . Ulang ulang benda sama tiap kli nyusu . Sy tak pasti kenapa . Skrg dia dah 3 bln. Kdg dia ok . Kdg mcmtu . Normal ke ??

1 Balas

normal..ank sy pun 3 bln..atas mood dia kdg ok kdg dia bt mcm tu.kdg isap sambil marah2 n tunjal2 kaki mgkn susu laju..kdg nyusu sambil duk melilau jap isap jap cabut