anak cirit birit

anak sy umur 8 bulan lbh..fully susu formula..normal ke klaw berak smpi 3 or 4 kli sehari? najis dia kdg elok kdg tu brlendir… dia aktif je tak meragam pun… mkn pn selera je.. mnyusu pn ok je…#firstmom #firstbaby

1 Balas

Dah berapa hari macam tu? Kebiasaannya anak awak membuang berapa kali sehari? Disebabkan baby pun dah makan, kena tengok food intake sama. Mungkin ada yang triggered bowel movement baby. Kalau tanya saya, anak saya seorang yang membuang min 2x sehari, max 4x sehari.