Kencing Kotor

Saya nak bertanya ada tak ibu2 kat sini kena macam saya.. Masuk mggu ke 22 still check up masih kencing kotor. Doctor sellalu mrah. Dh amalkn minum brli dn lbihkn air putih tpi masih kne lgi kncing ktor.. Smpai doc sruh ambik smple drah nk check buah pinggang ? mcm mne lgi nk buat ye tuk clearkn kncing kotor ni. Atau kncing kotor ni pmbwakan sy ktika hamil ni ye.. ?

18 Balas

Sy bru je kne.. Dr kata paling tggi protein smp 0.5.. Mmg sejenis suka mnis.. Lpas dpt result mcm tu.. No more sweet.. Air putih je 😅