Kencing Kotor

Saya nak bertanya ada tak ibu2 kat sini kena macam saya.. Masuk mggu ke 22 still check up masih kencing kotor. Doctor sellalu mrah. Dh amalkn minum brli dn lbihkn air putih tpi masih kne lgi kncing ktor.. Smpai doc sruh ambik smple drah nk check buah pinggang ? mcm mne lgi nk buat ye tuk clearkn kncing kotor ni. Atau kncing kotor ni pmbwakan sy ktika hamil ni ye.. ?

18 Balas

hi..sy ada masalah yg sama macam awak..doc dah amik sample semua and result semua okey..doc cakap as long as result sample darah, urine 24 hr and keputihan okey dia tak risau..and saya ada tanya akan ada apa apa effect ke pada babay dlm kandungan..and doc cakap jangan risau takde bagi effect pun pada kandungan..sekarang saya dah 39 minggu pun😅