Ambil lesen kereta dan motor

Hai mummy..ada tak yg pernah ambil lesen kereta atau motor masa tgh pregnan..bahaya atau tak ye..sekarang sy 16w+..sebab kena ambil juga lesen kemana2 sendiri sebab suami kerja..nak pergi mn2 nanti susah bila anak dah 2 3..ibu2 yg biasa berdikari faham la situasi ni😁 #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Lesen kereta ok lagi, motor tu nanti dulu la kot sbb tak stable. Kang jatuh ke apa risiko lain pula

2y ago

okay tq sis😁