nak Masuk 7minggu

Saya mutah Tak boleh mkn semua makanan bayang makanan pon boleh mutahh,,,,, tapi perut lapar sangat, Kita mkn sekejap lapar balik.. Ini memang biasa atau tidakk,,,

2 Balas

Biasa sis. Saya pun mcm tu sampai skrg dh 16week pun bau nasi saya muak. Saya bykkan makan buah epal je. Kdg2 mmg makan epal utk kenyang btl2 sis. Pastu mkn roti dgn biskut. Nak mkn lempeng kene masak. Saya langsung tak boleh masuk dapur.😔😔

Biasa harap bersabar