adakah saya hamil

saya mitk maaf sya nak tanya ada npk line tak maf la sya bru lg dlm bidng ni boleh bg thu saya tak -gtive ka +sitif

adakah saya hamil
29 Balas

1. Make sure line tu keluar within 3-4 mins shj. Kalau lebih dari tu, xvalid. Kalau sebaliknya, InshaAllah pregnant tu sebab keluar line samar. Masih awal lagi 2. Test lagi slps 3-7 hari

Inshaallah positif. Sy pun mcm tu dulu bila delay period sehari. Double line tp samar. Tggu lagi 1 or 2 weeks test lagi skali. Mesti terang.

Awak ade rasa mual atau pening x sedp badan sakit badan sgt sgt ..x blh bangun sakit sgt sgt kat perut ...ade x nie semua yg awak rasa kan

Macam positif walaupun samar2. Cuba buat upt lagi lepas beberapa hari. InsyaAllah akan lebih clear double line nya 🤗💕

Saya ada nmpk line T samar tapi akan terang biasanya dlm seminggu lg. Try upt dlm seminggu lagi sis. Mudahan ada rezeki ya

terima kasih semua sbb bagi kata kata positif dkt sis.. sis harp semua org doakan yg baik3 ye bt sis

Tahniah sis ..sy haritu pun mcm tu gak.. Test lagi 4-5 hari.. Baru terang ...

InsyaAllah positive ☺️ nanti lg berapa hari repeat test upt balik ,

ada dua line tu sis tp msh samar mgkin terlalu awl..chek lg lps seminggu ☺

InshaAllah. Test lagi lepas seminggu. Kalau betul positive, akan jd terang..