ada tak kat sini yg minum ESP shaklee waktu pregnant? bagus ke untuk pregnant woman?

saya minum esp shaklee ni before pregnant sampai pregnancy 5 weeks, saya dah tak boleh telan esp dan susu sbb mual. saya selalu campur esp dengan susu frisomum. macam mana ye nak teruskan minum kalau takde rasa nak minum susu atau esp skrg. ada tips tak?

2 Balas

Saya 2x pregnant 2x tu jugak saya minum esp… Sebabnya saya tak lalu minum susu thats y saya minum esp vanila tuu… Saya minum pon untuk tambah kalsium dalam badan… kebaikkan lain saya tak pasti… Kalau tak lalu minum susu putih cuba susu coklat…