SUSU ESP SHAKLEE

haii semua...nk tanya ada x mummy ibu2 kt sini minum susu ESP SHAKLEE???okey ke x ye?kesan nya okey tak?please share dgn sy...

1 Balas

Masa pregnant anak sulung saya tak lalu minum apa2 jenis susu... Gusi pulakkerap berdarah, doktor kata kurang kalsium... Suami suggest esp Shaklee sebab dia pernah minum... Memang sesuai dengan saya... Rasa soya... Kesan tu bergantung pada orang rasanya... Saya minum sebab nak bekal kalsium dalam badan jaa... So far okey... Sampai lepas bersalin saya minum...

5y ago

jom gran sekrng 0182394347