susu

Hai semua saya baru pregnant sy nak tnye pendapat bagus tak kalau kite minum esp shaklee cmpur susu low fat ?

1 Balas

Sangat bagus. Sy minum tu jga waktu ngandung dulu. Kadang sy campur buah utk rasa lebih aauummm.. minum tu bp cantik tau... cer lah try.. dulu sy minum ESP utk bulan2 pertama. Tapi sy dpt tahu susu dr Forever sama fungsi dia. Dan jauh lebih murah dr Shaklee. Jadi sy tukar ke susu forever sampai baby keluar dan sy lanjutkan sampai skrg utk tambahkan susu badan sy.

4y ago

Kalau awal preggy boleh start consume ya esp tu ? Saya baru 4 minggu