Mimpi lahirkan baby girl

Saya mimpi lahirkan anak perempuan padahal scan dah confirm boy..terkejut saya dalam mimpi tu ha..tapi doktor dah tunjuk telur anak so memang sahla xberubah kan..hehehe..

Mimpi lahirkan baby girl
1 Balas

Mimpi tu mommy, mainan tidur. Atau mungkin mommy teringin sangat baby girl sampai termimpi2. Macam saya, saya pun baby boy. Tapi masa saya mengandung, husband saya mimpi baby girl. Dia siap beli baju pink, bunga2 sebab yakin mimpi tu. Tengok2 bersalin mmg boy 🤭😂 #TAPsupermoms #TAPactiveusers