Bleeding

Saya mengandung masuk minggu ke 6 , dan hari ni hari ke 5 masih keluar darah tapi sikit dan warna coklat pekat. Tak ada sakit perut. Dah jumpa doktor, doktor kata tunggu 2 minggu lagi untuk scan lagi untuk kepastian lebih jelas sebab semalam scan masih kecil lagi kata doktor . Ada sesiapa tak alami situasi ni? Risau la ?

1 Balas

sesetengah orang awal2 kandungan memang macam tu... masih 50/50... lepas 3/4 bulan perut dah besar sikit, insya Allah semua okey...