mengandung lagi

Saya mengandung lagi selepas 4 bulan melahirkan anak . Apakah risiko nya? Bercampur baur perasaan

36 Balas

Ya Allah.. Best nye sis Allah kasi nikmat ngandung.. Sy.. Bru je kematian anak baru lahir..dpt bersama stengah jam je

5y ago

Takziah sis..semoga Allah cpt2 kurniakan lg ank lpsni kt awk..hugs

Rezeki tu sis. Doa yg baik ². Semoga d permudahkan dan d berikan kekuatan hingga selamat bersalin.

Saya sendiri ank no.1 n ank no.2 beza umur 1 tahun 2mg... Ikut kekuatan bdn masing2 laa..

Risikonye :penat. Belum dpt rest ada lg baby..tp kalau sis jenis kuat xpe kot...

risiko juga la sbb anak baru nak membesar dengan nyusu lagi. cepat letih .

Amboii.. Rezeki tu sis.. Tpi cpt sgt.. Bdn bru nk rest.. 😆

Klau sepanjang mengandung tak ada masalah. Ok ja.

Semoga dipermudahkan urusan sis.. 😊

Badan baru naik baik sis. Tak cukup rehat

rezeki tu sis..terima ngn hati y tbuka