positif GBS

saya mengandung 13w dah sy disahkan positif GBS.. Saya baru tahu keputusan yer hari ni... Dktor cakap baby dalam kandungan berisiko untuk lahir pra matang dan byk risiko lain yg akn terkena dkt baby... Sedih yer rasa hati ni... Doakan saya dan baby kuat dan dpt melahirkan dgn selamat...

5 Balas

Kena jaga kebersihan..pakai pantylinner..tiap kali kencing kena basuh x pun lap bg kering ....kurang manis..manisan ni pun slh 1 factor blh dpt gbs...... Lagi hold dulu bersama suami