GBS

Assalamualaikum mummy. Sy positif GBS & candida masa kali pertama check keputihan. Kali kedua sy cuma candida shj. Tapi doc dah take note sy GBS carrier. Soalan sy boleh ke mummy yg positif GBS share pengalaman lahirkan baby dgn selamat? Sy risau sbb ramai cerita baby kena jangkitan kuman & ada yg tak selamat ? Boleh share juga tips ke?

2 Balas

Waalaikumusalam akk, saya pun GBS positif.. Akk kena banyak minum air masak dengan makan kurma.. Insya allah, baby tak kan apa apa.. Kwan² saya ada share selamat lahir kan baby n baby x apa² walaupun ada GBS positif tu.. Satu lagi kena amal kan surah² yg khas untuk mengandung tu kak 😘

U pregnant tak sis?