susu anmum

saya mengalami hb yang sangat rendah. paling latets 9.2 ?. susu anmum sesuai ke untuk ibu mengandung dan naikkan hb? macam2 ubat saya makan nak naikkan hb tapi macam takde pape perubahan.

33 Balas
undefined profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Hurm.. teknik sis mkn ubt tu btl x ek?? Selepas mkn kne gap 2jam br mkn ubt.. jika minum susu bg gap 2jam juge br leh mkn ubt.. jika mkn ubt dahulu sblm ambik bekpes pn kne ada gap 2jam.. dan ada juge jnis ubt yg kita kne amik.dgn cara minum dgn air jus oren..

6y ago

Saya da makan sume tu sis, dan dah betulkan cara pemakanan dan masa makan ubat sayur buah protein. Pati delima dah cuba. Kacang kuda.. Sume saya cuba dan makan dengan masa yg betul. Mgkin saya stress dan terlalu fikirkan hb sy ni. Tadi dah bg darah ke makmal patologi untuk check knapa hb degil xnk naik.