susu anmum

saya mengalami hb yang sangat rendah. paling latets 9.2 ?. susu anmum sesuai ke untuk ibu mengandung dan naikkan hb? macam2 ubat saya makan nak naikkan hb tapi macam takde pape perubahan.

33 Balas

Makan buah buahan sis. Minum air oren. Jgn minum teh or kopi. InsyaAllah naik hb tu. Lagi satu jgn stress ok. Semoga dipermudahkan.

Nurse kk advice mkn hati ayam n kerang.. saya bnykkn makan daging n sayur bayam je.. buah2an utk snack.. Alhamdulillah hb cantik

Saya makan iberet dengan jus oren atau delima alhamdulillah naik sis. Sebelum ni asyik drop. Kena try n error. 💪💪💪

sis bole try susu everday. sy lst hb 11.1 ckup2 makan nurse kata. lps sy mnum ssu evrydy, nurse puji hb sy cantik. 12.3. :)

4y ago

bole minum sis utk yg preg. mcm sy, xleh trma susu ibu2 mngndg. nurse x galakkan :)

Sy mkn iberet gn air sunquick time pg...lps sejam sy mkn buah kurma..alhmdllh cek kt kinik,hb sy nek 12..

Boleh makan makanan yg boleh tambah darah macam kerang ke dan banyak lagi ada boleh try search kat google

susu anmum manis.nak hb elok makan buah jambu batu.mkn sayur bayam.byk mkn buah2.insyaallah hb naik

Saya pun alami benda yg sama.. saya amalkan makan bayam merah.. alhamdulilah. Check hb semua ok..

Mkan bnyak buah jambu batu sis. Amalkan suplemen beaumama, sye mkan alhamdulillah hb ok

Makan ikan bilis tiap siang dn malam setiap hari konfem naikk sis !!