Alahan yang sangat terum

Saya mengalami alahan yang sangat terok. Tak dapat nak makan, makan ja akan muntah.. Minum air kosong juga boleh menyebabkan saya muntah.. Apa lagi bila nak makan ubat.. Badan sangat letih.. Apa yg saya patut lakukan?

1 Balas

Cuba minum air kelapa. Sis kena mkn juga wlupun slps tu akn muntah balik sbb nti jd gastric lg lah tak selesa. Mkn sikit2 tp kerap. Klu muntah bnyk kena minum air garam(ORS) bru tak dehydrate.