Saya minum Similac Mom dan tiap kali tu loya & muntah

Saya memang suka susu. Fresh milk semua boleh minum. HL akan diarrhoea tapi formula milk ni tiap kali muntah baru 2x minum

4 Balas

minum fresh milk lg elok dr susu ibu mengandung tu. susu ibu mengandung beli mahal mcmna pun sllunya tggi gula so baik jgn minum. takut sangkut kencing manis or gdm nnt

lebih baik minum fresh milk sebab susu ibu lg byk gula kalau nk minum kena consult dgn doktor dulu

Maksud fresh milk tu yang jual dkt kedai ducthldy HL farmfresh tu ke

Sy minum karihome mama rasa hilang loya tu kejap.