Sthethoscope

Saya scan baby …nmpk kantung dr ckp ada baby cuma kecik bila scan jantung x dgr … 7w2h masa scan mmg susahkan nk dgr jntung baby? Skrg dh 8w4h#firstmom Saya try lah saje2 pkai sthethoscope dr tu letak kt perot…mcm dgr heartbeat… tpi pelik ke? Or mmg ley dgr? #firstmom

2 Balas

Tu nadi awak. Bukan jantung baby. Nanti ada repeat scan. Jangan overthinking. Enjoy je pregnancy journey awak. Banyakkan membaca pregnancy info.

Bkn guna fetal doppler ke?