Tanda besalin

Saya masa 33w haritu ad turun tanda lendir and darah dh pergi hosp and xde bukaan lgi .. skrng dh 34w nk tnya kalau dh turun tanda lendir darah mmg dlm masa 2/3 minggu lagi contraction dtg ke ? Sapa sapa pernah alami?? Sbb excited sngt hahahaha.. sbb kawan saya pun dlu pernah turun lendir darah lepas 2minggu contraction dtg kerap

2 Balas

Mommy sebaiknya terus pegi ke bahagian PAC atau nama lain dia pregnancy assessment centre dekat mana2 hospital terdekat sebab takut dh dikira pecah air ketuban tu. Semoga dipermudahkan buat semuanya ya

Turun tanda pergi hospital sis.. Tmbah blum ckup bulan