Suami xterurus

Saya malu dengan suami saya . Dia nampak xterurus xnak potong rambut . Xnak cukur misai , janggut dan bulu2 kat muka xnampak rupa dah . Kuku kaki tangan hitam² kotor . Saya suruh dia potong rambut dia xnak . Mandi sekali sehari tu pun tengah malam . Kalau x seharian duduk camtula dengan xmandi apa . Macam kita xjaga suami padahal kita ni puas nasihat suruh potong rmbut . Kain baju kita sediakan . Xtahu apa lagi yg xckup . Org kg mengata bini xjaga . dorang xtahu kita dah puas nasihat . Setakat kawin jadi macamtu . Dgn keluarga saya , saya malu org tengok suami saya macamtu .. tolonglah jaga kebersihan sikit . Macam mana saya nak nasihat dia ya .. kedai gunting tepi rumah je . Tolonglah ..

1 Balas

suami tak bekerja ke? atau ada masalah lain, depression etc?