potong rambut

Hai momies semua, Boleh cerita pengalaman potong rambut anak kat kedai buat kali pertama x? Anak sy umo 11 bulan. Pnjang dah rambut. Nak bawak potong p kedai agak² dia ok x ye? Any advice n suggestions?

1 Balas

Mse sye dlu.. Bby ok je.. Tp na kne pegang.. Ddyk atas peha kita.. N then potg mcm biase..na kne bg leka dgn cite cartoon kt fone laa.. Bru dia snyp.. Saya saran kn pegi kedai guntg rambut salon.. Biase salon biase dgn potg rmbut bby.. Klau potg kt kdai india.. Tkot dyeorh dyeorg ni ganas sikit.. X smue laa mcm to..