Mentally exhausted

Suami saya sekarang suka sangat sentap . Dia cakap bodo2 dengan orang takpe . Tak kuasa nak layan .. ajak makan sekali pun taknak kita penat2 masak hidang last2 makan sorang . Lantak dia penat nak pujuk .. kita Buat kerja terkejar2 dengan anak yg baru nak masuk 7bulan .. memang kalut betul hari2 .. mana nak uruskan anak lagi , rumah lagi .. pinggang kotor basuh kejap dah banyak balik .. dia tengok pinggang bnyk dalam sinki dia buat muka masam .. kain baju belambak .. saya hanya harap dia boleh tolong saya sikit2 .. tengokkan ank pun jadilaa ni x sibuk kalau suruh jaga anak ada je kerja dia nak buat kawan dtg rumahla nak hisap rokok la .. kalau xnak tolong buat kerja rumah pun tolonglah jaga perngai tu buat dia serabut je kalau dia ada kat rumah .. saya pun penat dari pagi sampai kemalam ..

1 Balas

bebelkan je dia, kalau makin dibiar, makin penat kita kemudian hari..