First baby 25 week

Saya malam2 tidur klau mengiring ke kiri lma2 mesti sakit pinggang , kalau belah kanan selesa ja mengiring lma2 pon tkpa, tpi ada yg ckp tk bagus mengiring ke kanan , mngiring ke kiri lebih baik , mcam mna ye saya nk atasi sakit pinggang sya ni ?

1 Balas

Sya pun mcam tu dlu, suka tdur mengiring ke kanan, tpi sya tk nk biasa kn, jdi terpaksa sya mengiring ke kiri, tdur pun bertuan kn bantal, bnyak sngat smpai suami punya bantal tkda😂

2y ago

Pling bgus klau kita ada bantal U, khas untuk preggy punya,