Kedudukan uri terbalik semasa mengandung?

saya mahu dapatkan pencerahan berkaitan dengan permasalahan apabila uri terbalik@uri berada di kedudukan bawah..boleh bagi pencerahan?? saya risau...

2 Balas

Sy pnh alami placenta previa type 3.. alhmdulillah slmt melahirkn ank sy pd usia kndungan 34minggu dan berat bby ms tu 2.1kg secara czer .. tp bby yg d lahirkn ketegori pramatang.. bby lepas lahir tggl d nicu selama 17hri.tp depend pd condition bby .ada bby tggl selama lebih dr sebulan....macam kes placenta previa ni ... Bg mengelakkn bleeding xblh trlalu byk brjln..kena byk bedrest..xblh stress..xblh angkat ank kcil ketika hamil tkut bleeding... Xblh angkt berat2 dan xblh brsm.dgn suami spnjng kehamilan apabila mengetahui mengalami uri bwh atau placenta previa dkhuatiri jika bersm akan menyebabkn pendarahan yg akn mmbhyakn ibu dan kandungan.. di sini sy sharekan link tuk rujukan ncik.. ttg apa itu placenta previa atau uri bwh..hrp ianya membntu ncik..dan.mg d pmudahkn segalanya..aamiin Plasenta Previa Atau Uri D Bawah, Ini Apa Yang Wanita Hamil Perlu Tahu https://my.theasianparent.com/uri-dibawah-plasenta-previa

Alhamdulillah sy sudah bw isteri pergi scan detail di klinik..pakar beritahu sebenarnya kedudukan tue normal..inshaallah semuanya ok..baby pun sihat n gembira di dalam perut ibunya...Alhamdulillah...

5y ago

Alhamdulillah daddy.. baby boy sihat syiok je dia tendang2.. hahaa.. mommy dia xrasa lgsung baby kick happy kt tummy mommy dia.. what a good baby boy ♥️💋