Keliru hamil atau hormon

Saya lewat period 2 hari , symptoms takda yang ketara selain rasa mual kadang , so saya check upt masih negetive … saya google sebab lewat datang period bersukan yang tiba tiba , hormon bertukar , tapi bila baca artikal lain kena check upt clear blue or dip and test tu pun nak lagi tepat air kencing waktu pagi … ada yang boleh bagi kata kata semangat untul elakkan saya stress 😅

2 Balas

nanti sis cuba cek balik lepas seminggu kalau xdtg juga perod

12mo ago

Dah cek ke sis?

period awak jenis yg teratur x?

12mo ago

Teratur je , tak pernah lewat dari tarikh sepatutnya .. tapi kalini dia lewat