pregnant ke tak?

saya last period bulan 5, saya jenis yang period tak teratur. bila check upt bulan 6 , 7 , 8 naik 1 line . tapi sy check baru2 ni terkejut naik double line pekat. saya masih confuse pregnant atau tak 🥲 so far dah 3 hari buat upt , naik double line pekat.

pregnant ke tak?
34 Balas

taniah slmat jd ibu...saya pun jd benda yg sama period on off kdang xdtg 2 bulan pas tu dtg blik..check xde xputus asa beli yg paling mahal pya test xde beli lg n lg dh rsa kcewa..tp naluri ckp mmg ada beli lg jeng2 mmg ada dh sebulan kot anugerah dri allah...apa pun doa n berkat bersabar..skg dh ank ke3 sjak 9tahun xprenant lain mcm dia punya rasa hehehehe tp seronok bila rasa pergerakkn dlm perut dh nk 8 bulan..

1y ago

saya dah besalin pun dlm pantang 23 hari dah hehehe