pregnant ke tak?

saya last period bulan 5, saya jenis yang period tak teratur. bila check upt bulan 6 , 7 , 8 naik 1 line . tapi sy check baru2 ni terkejut naik double line pekat. saya masih confuse pregnant atau tak 🥲 so far dah 3 hari buat upt , naik double line pekat.

pregnant ke tak?
34 Balas

awk sama mcm sy..priod tk tratur...last priod awl bln 5..dpt tau mngndg dlm bln 7..tp msa tu tk kira la trikh mngndg dr bln 5 sbb msa pmbuahan tk sama .jd msa sy tau bru antra 4 - 5 mnggu...klau jnis priod tratur,dh hmpir 7 - 8 mnggu..jd klau jnis priod tk tratur,klau nk kira kndungan, kena check mlalui scan je..