pregnant ke tak?

saya last period bulan 5, saya jenis yang period tak teratur. bila check upt bulan 6 , 7 , 8 naik 1 line . tapi sy check baru2 ni terkejut naik double line pekat. saya masih confuse pregnant atau tak 🥲 so far dah 3 hari buat upt , naik double line pekat.

pregnant ke tak?
34 Balas

saya ada dulu tak teratur tapi kawan suruh saya catit setiap bulan tarikh dtg period smpai hbis untuk rujukan dr , alhamdullilah mmng mudah masa tau naik double line tu p klinik dr tanya terus bgitau n disahkan mengandung itu yg penting sbb diorg tengok kitaran haid kita , sya tak pandai pakai apps sbb next period tak sama dengan apps tu